Олена була щаслива, що новий хлопець добре ставився до її дочки від першого шлюбу, але тільки після весілля відкрилася вся правда.

Після роз лучення Олена залишилася із донькою на руках. Вона не поставила хрест на себе, іноді ходила на побачення, але до них не ставилася серйозно. Вона думала, що ніякий чоловік не може ставитись до її дочки як до рідної. Але скоро у житті Олени з’явився Коля. Високий, симпатичний чоловік. Він підкорив її з першого погляду, але Олена остаточно заkохалася, коли побачила, як він ставиться до доньки. Він проводив з нею свій вільний час, розмовляв із нею та грав. Маша щоразу з нетерпінням чекала їхньої наступної зустрічі – а після кожної зустрічі ще багато тижнів розповідала та згадувала про їхні спільні розваги. Незабаром Коля зробив Олені пропозицію, а вона не відмовила її.

Церемонію вони проводили серед своїх близьких. Олена жодної краплі не сумнівалася у правоті свого рішення, адже Коля був тим чоловіком, на якого можна покластися. — Жінко, — сказав Коля, — коли пригостиш свого чоловіка смачною вечерею? — Скоро все буде готове, — сказала вона з усмішкою на очах. Незабаром прибігла Маша. -Мамо, дивись. Простягла листок, де була намальована їхня сім’я. Олена дякувала до лі, що поруч із нею такий чоловік, як Коля. Вона не могла натішитися з того, що Коля так добре ставиться до Маші. Але незабаром її рожеві окуляри спали, і вона помітила холодне ставлення Колі до Маші. Він більше не грав із нею, не звертав на неї уваги. Вони давно не мали прогулянок.

Олена вирішила перевірити, чи відповідають її сумніви реальності. — Колю, може на вихідні підемо кудись? На прогулянку з Машею, чи до дитячого кафе? — Запитала вона і стала стежити за реаkцією Колі. — Можете піти, — відповів він. — Ти ж не зайнятий. Можемо піти всі разом. — Гуляй сама, зі своєю дочкою. Я не піду з вами. Зрозуміла? – грубо відповів він. — З моєю? Але ж ви так добре спілкуєтеся, вона тебе дуже любить. — Маша мені не дочка. Я хочу свою рідну дитину, — відповів Коля. Після цих слів Олена була зруйнована. Протягом двох днів вона зібралася і прийняла дуже складне рішення. — Ми маємо роз лучитися. Маша моя дочка, і я не збираюся відвертатися від неї заради тебе та іншої дитини.

Leave a Comment