Брат залишив свою дитину на наших літ ніх батьків, заявивши, що має тепер нове життя.

Мій брат ніколи особливо не сяяв своєю відповідальністю. Але такого вчинку я від нього точно не очікувала. Він перекинув свого 4-річного сина на наших старих батьків. І все через те, що його нова дружина не хоче приймати дитину від першого шлюбу. Перша дружина мого бата nомерла, коли йому було 27. Я дуже любила її, вона була гарною дівчиною. Настя була дуже чуйною людиною і вміла Влада поставити на місце. Після цього він залишився один з дитиною. Ми з батьками завжди доnомагали йому, адже знали, що йому важко доведеться. Я забирала його сина з садка, моя мама сиділа з ним на вихідних. Ми всі з розумінням поставилися до того факту, що Владу потрібно будувати своє особисте життя.

Розуміючи, ми йому ніколи не відмовляли. Перший рік Влад баrато уваги приділяв синові та займався його розвитком. А ми з мамою забиралися в нього вдома, готували їжу. Він же працював і йому потрібна була доnомога. Через рік зі смерті дружини Влад сказав нам, що у нього є дівчина і він має намір одружитися з нею. Він заявив нам, що вони добре знають один одного, і не хочуть тягнути час. З’ясувалося, що вона не хоче виховувати сина Влада. Після їхнього весілля племінник став частіше залишатися у нас. Ми з батьками ставилися з розумінням, адже вони лише побралися, їм потрібен час для адаптації до нового життя. Згодом я помітила, що племінник практично живе вже у батьків.

Через деякий час мій брат зізнався, що його дружина проти дитини. Він з не дуже хорошим тоном сказав, що дитина повинна залишитися у бабусі з дідусем, поки вона будує своє особисте життя. Батьки весь час виправдовували його поведінку та вчинки, але мені такі фокуси не подобалися, адже батьки наші – не молоді, та й зі здо ров’ям є проблеми. Я не розумію, як взагалі можна відмовитися від своєї дитини і просто скинути її на батьків? Чому ж він до весілля нам не говорив, що його майбутня дружина проти його дитини? Коли я запитала про все це Влада, він сказав, що його дружина не може порозумітися з дитиною, і що він у цьому не винен. Та ще й додав, що відвідуватиме сина частіше. Чи бачите, ситуація зміниться. Така поведінка для мене неприйнятна. Я більше не хочу спілкуватися із Владом. Якщо він продовжить усе так, я зроблю так, щоб його позбавили батьківських прав. А потім уси новлю племінника.

Leave a Comment